Tanda-tanda Akhir Zaman

Harga aslinya adalah: Rp 45.000.Harga saat ini adalah: Rp 40.000.

Stok 3

  • Penulis : Kartawijaya, Sadi’an (Sadkar)
  • Penyunting : Bubun Basyariat Sadkar
  • Penerbit : Neratja Press
  • Edisi : Citakan kaopat : April 2015
  • Ukuran : 14.8 X 21 Cm
  • Isi : xii + 104 halaman
  • ISBN : 978-602-70788-8-8
  • Bahasa : Sunda
SKU: SKU-013-0018 Kategori: , Tag: ,

Buku ieu, maparin pangaweruh nu mukakeun pikiran urang kana perkara ahir zaman anu samemehna teu acan kaimeutan, atawa urang sering kaliru dina neuleumanana.

Perkara ahir zaman, Nabi urang MuhammadS.a.w. seueur ngadawuhkeun dina sababaraha riwayat yen di hiji sisi, ahir zaman mangrupa mangsa dimana Islam baris ngalaman kamunduran, di sisi lianna Nabi MuhammadS.a.w. maparin kabar suka pikeun umat Islam, yen dina mangsa ahir zaman eta Nabi Isaa.s. sarta Imam Mahdi baris sumping pikeun ngahirupkeun deui agama Islam sarta nanjeurkeun syare’at Al-Qur’an.

Namung, iraha ahir zaman nu dimaksud tadi lumangsung, sarta saha Imam Mahdi nu dijangjikeun nu baris datang teh, seueur di antara urang anu teu acan mibanda pangaweruh kana perkara eta. Buku Tanda-tanda Ahir Zaman ieu tiasa jadi sarana pikeun ngabantu urang kana pangaweruh perkara iraha sarta naon bae tanda-tanda ahir zaman eta, sarta saha atuh Isa jeung Mahdi nu dijangjikeun ku Rasulullah S.a.w. nu baris sumping di ahir zaman ieu. Alatan kitu, buku ieu kawilang penting pikeun diaos sarta dilenyepan nu antukna sanes sakadar pangaweruh urang kana perkara ahir zaman ieu jadi ngaronjat, tapi oge urang baris mikawanoh Imam Zaman anu dijangjikeun ku Nabi urang Muhammad S.a.w.

Ulasan

Belum ada ulasan.

Jadilah yang pertama memberikan ulasan “Tanda-tanda Akhir Zaman”

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *